Bericht versturen
aboutus

lopende band

Workshop 1: (Machinesverwerking: Het snijden, ponsen/het stempelen, buigend, lassend… voor Luchtgordijn en Warmtepompkabinetten en dekking)

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

Workshop 2: (Motorworkshop: Veroorzaak allerlei motoren voor Luchtgordijn en Warmtepomp)

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

Workshop 3: (De workshop van de Robotinjectie: Opbrengsabs componenten) 

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 

Workshop 4: (Het Schilderen workshop: Nevel het schilderen /baking eindigt voor de dekking)

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 3

 

Workshop 5: (Het Assembleren workshop: Lopende band van Luchtgordijn) 

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 4

 

Workshop 6: (De workshop van de Watertank:  Voor De Verwarmer van het Warmtepompwater)

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 5

 

Workshop 7: (Het Assembleren workshop: Lopende band van De Verwarmer van het Warmtepompwater)

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 6

 

 

OEM / ODM

 

Voordeeltechnologie

 

De Duitse productietechnieken hebben niet alleen vertegenwoordigden altijd ook het onophoudelijk hoogste niveau van productievakmanschap, maar hebben gesymboliseerd het hoogste niveau van ontwerpkwaliteit. In achtervolging van dergelijke hoogte - de kwaliteit, Theodoor dringt op het concept „Duits kunstenaarstalent, Europese kwaliteit“ aan. Gebruikend de sterkte van transnationaal wetenschappelijk onderzoek worden wij toegewijd aan het verstrekken van producten van een internationale norm van hoogte - kwaliteit.

Theodoor gebruikt de meest geavanceerde vormmachines en het materiaal in overzichtstechnologieën die vormen een stevige basis om creatieve ideeën in werkelijkheid te zetten en ons toegelaten om ervoor te zorgen dat alles wij maken met precisie en integriteit is.

 

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

 

Grondstoffen

 

Bij het gebruiken van zulk een hoop nieuwe soorten materiële en geavanceerde technologieën, vermijdt de vervaardiging van Theodoor van elektromachines bovenmatige slijtage en scheur en zorgt ervoor dat de producten enkele het hardste dragen op de markt zijn. De levensduur van het product wordt niet alleen uitgebreid, maar is ook gewaarborgd om nog veiliger (vooral in de extreme omstandigheden) te zijn, en op een milieuvriendelijke manier (niet-toxisch, geurloos en vuurvast) te functioneren. 

 

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 
Het testen Materiaal

Van grondstoffen aan de eindproducten dringen wij op resultaten aan: de veiligheid, de efficiency, het energiebehoud en de milieubescherming, en onze het strenge testen zorgen ervoor dat wij normen hoger dan gelijkaardige producten bereiken. Wij willen consumenten van de precisie en de betrouwbaarheid van onze productmachines afhangen.

 

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 3

 

 

R & D

 

Theodoor heeft de bouwgebied meer dan 35.000 vierkante meters en meer dan 300 personeelsleden bezet. Bovendien, Theodoor bezit gemoderniseerde hoofdmotor, de tankproductielijn van het anti-drukwater, ook nationaal standaard milieusimulatielaboratorium, en het onderzoekscentrum lucht van de bronwarmtepomptechnologie. En toen, hebben wij geavanceerd Duits kunstenaarstalent geïntroduceerd.

 

Verzamelde het wereld geavanceerde materiaal, dat stevige fundamenten voor de productie en de inspectie van hoogte - kwaliteitsproducten legt. Zelfs als het aan de precisie uiterst strikt en streng is, gemakkelijk behandelt Theodoor nog een situatie.

 

Theodoor is geconcentreerd op het onderzoek en het ontwerp van luchtgordijnen en lucht bronwarmtepompwaterverwarmers. Tot nu toe, hebben wij vele uitvindingsoctrooien, en het blijven hogere efficiency en markt vereiste nieuwe producten bevorderen.

 

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Johnny Qiu
Tel. : 0086-20-87497337
Fax : 86-20-87497011-666
Resterend aantal tekens(20/3000)