Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

STERmerk

De Technologieco. van Guangzhoutheodoor, Ltd is een professionele geavanceerd technische onderneming, nadruk op R&D en vervaardigingsenergie - besparingsproducten, zoals Luchtgordijn, het Verwarmen Ventilatorveredelingsmiddel en Thermische Straalkachel, enz. Als één van de stermerken in de industrie van het Luchtgordijn, veroorzaakt Theodoor een verscheidenheid van Luchtgordijnen en uitvoer naar meer dan 80 landen en gebieden.

 

PRECISIEproductie

Opgericht in 2002, wordt Theodoor gevestigd in de innovatie en de ontwikkelings nieuwe gebied-Chinees-Singapore Kennisstad van Guangzhou (SSGKC) met een gebied van 30.000 vierkante meters. Wij hebben moderne productieworkshop die, die het meest geavanceerde industriële materiaal toepassen en instrumenten ontdekken om product productie voor precisie en stabiliteit van uiterst betrouwbare waarborg te zorgen. Theodoor heeft volledige reeksproducten die de verschillende aangepaste vraag op verschillende landen of gebieden ontmoeten.

 

INNOVATIEtechnologie

Met opeenvolgende verwezenlijking en innovatie, heeft Theodoor nationaal standaard milieusimulatielaboratorium evenals het oude lopende laboratorium van het luchtgordijn opgebouwd. Wat meer, heeft Theodoor is tot nationale uitvinding en andere octrooien meer dan 80 punten toegang gehad, die de kwaliteit en de prestaties van product bevordering in de industrie leiden. Theodoor en de producten hadden de certificatie enz. van ISO9001, van ISO14001, CCC, van Ce, van het CITIZENSE BAND, van ROHS, ERP, van UL, van SASO, van INMETRO en SAA-overgegaan.

 

OOGSTeer

Theodoor heeft „High-tech Ondernemingen“, „Beroemd Merk“, „de Stermerk van het Luchtgordijn“, „de Overheid van Guangzhou Gemeentelijke Zeer belangrijke Marketing Producten“, „Beroemd Merk hoogste-Tien“, „hoogste-Tien Voordelen van Ondernemingen“, de „Meeste Toekenning van de Investeringswaarde“ verworven, „pas het Internationale Standaardcertificaat van Productnormen“ en van de „Standaardinnovatie Werkende Toekenning“ eer toe, en het bieden van de aanpassing van projecten van de Aziatische Olympische Spelen van Guangzhou gewonnen, Peking, de Wereld Expo van Shanghai, Wanda-Plein en Xian-Wereldtuinbouw Expo enz. „Innovatie, Verwezenlijking, Win-win Aandeel,“! Theodoor is geëngageerd om het beter groen leven voor de globale klanten tot stand te brengen.

 

De ondernemingsgeest

Beroep, Aandacht, Concentratie!

Ondernemingsopdracht

De perfecte combinatie van technologie en toepassing, die makend de wereld een groene en betere plaats om worden te leven.

Kwaliteitsconcept

Overerving van de strenge en nauwkeurige stijl van Duitsland, kwaliteit eerst.

Bedrijfsfilosofie

Innovatie, verwezenlijking, win-win aandeel! Stok aan originele verwezenlijking, ononderbroken innovatie.

Marktconcept

Theodoor geëngageerd aan onderzoek en ontwikkeling, om aan de globale behoeften van individuele gebruikers te voldoen. Technologie en Europese synchronisatie, snelle reactie op klantenbehoeften. Gebruik het Theodoor-product als aanvankelijke klant en uiteindelijke keuze.

Beheersfilosofie

Theodoor niet alleen behandelt werknemers vrij, maar ook behandelt personeel als waardevolste kapitaal die van de onderneming, begaafde mensen proberen aan te werven en de lerende organisatie gestalte geven.

Geschiedenis

2017 het bieden van de Steenkool van Peking aan Elektriciteitsproject heeft gewonnen. En wordt toegekend als „Guangzhou-van de ondernemingsonderzoek en ontwikkeling organisatie“.

 

2016 is de Onze nieuwe fabrieksbouw in de dienst gekomen. Tot nu toe, hebben wij meer dan 12 productielijnen. En, onze productiecapaciteit heeft 60.000 PCs/maand voor luchtgordijn, 10.000 PCs voor warmtepomp bereikt. Bovendien, wij hebben veel talenten, kapitaal en arbeid in het ontwikkelen van nieuwe het verwarmen luchtgordijnen gezet, verwarmend airconditioners en warmtepomp om meer markteisen te ontmoeten. Ons doel is niet alleen concurrerende prijzen, snelle levertijd, maar ook hoogste kwaliteit, hoogste ontwerp en hoogste tendensen.

 

2015 de derde-fase van voltooide de fabrieksbouw. Geïnvesteerd bijna 30 miljoen RMB en gebiedsbereik tot 15.000 vierkante meters. Het uitbreidingsproject werd vermeld als nationale belangrijkste projecten, dat speciaal door het nieuwsrapport van TV 630 van GD werd gemeld.

 

2014 de Verworven „hoogst nieuwe technologieonderneming“, „van het de stermerk van het Luchttoekenning gordijn“. De bijgewoonde handel van Duitsland toont „Chillventa“, verdienden de hoge prestaties en luxeontwerpproducten veel aandacht in het internationale platform. Het eerste toegepaste ERP beheersysteem op het gebied, leidt tot intelligente automatiseringsproductielijnen.

 

2013 won de het beroemde merk“ toekenning „van Guangzhou, het het merkzicht van hoogtepunttheodoor en de reputatie. Lanceerde meer manierreeks van verwarmd luchtgordijn en de warme airconditioner, stelde meer vraag tevreden.

 

2010 Theodoor die op de Koeling van Shanghai (CRH) fonkelen, Kantonmarkt en andere handelsbeurs in binnenlands en in het buitenland.

 

2008 top 500 Vestigend vennootschap met één van ondernemingen. Gezet in gebruik bereikte het nationale standaard milieusimulatielaboratorium, een nieuw hoog niveau van internationale norm. „Theodoor is“ het belangrijke merk wereldwijd voor high-end luchtgordijn geworden.

 

2006 was Theodoor het eerste bedrijf om de certificatie van „UL“ in deze lijn over te gaan, heeft ook de certificatie van ISO9001: de certificatie enz. van 2000, van het Evaluatieverslag van BV, CCC, van Ce, van het CITIZENSE BAND, van ROHS, van SASO, INMETRO-.

 

2004 Exclusieve onderzoek en ontwikkeling van van de de Reeks“ lucht „van de Manierwind het gordijn, die nationaal octrooi heeft verworven, die de motortechnologie introduceren van Duitsland, die onophoudelijk meer dan 5.000 uren zonder mislukking lopen.

 

2003 Bevorderend nieuw en vers de luchtgordijn model van de „Natuurlijke Windreeks“, die de het verbruiken tendens leiden.

 

2002 Onderneming van Theodoor-Co., Ltd. Het eerste het Gordijnr&d centrum van de opstellingslucht.

 

 

Dienst

De dienst:

Wij begrijpen dat het rust verzekerde gebruik van Theodoor-producten voor u zeer belangrijk is. Vandaag, hangt de belangrijke leverancier van zaken van de eenheid van Theodoor af verleent actieve en geschikte steun en de diensten. 

 

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

Ons Team

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

 

Bedrijfconcept

 

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

1/   Theodoorcultuur

  Beroep, Aandacht, Concentratie!

 

 

 

 

 

 

 

2/   OndernemingsopdrachtGuangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

Perfecte integratie die van technologie en toepassing, een beter groen huis bereiken.

 
 
 
 
 
Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

3/   Kwaliteitsidee

Kwaliteit eerst, na strenge en strikte Duitse douane.

 

 

 

 

 

 

4/   Bedrijfsconcept

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.
 

Innovatie, Verwezenlijking, Win-win Aandeel!

Aandringend op originele verwezenlijking, ononderbroken innovatie, en strategisch-behulpzaam het vestigen van vennootschappen met klanten, verdelers, leveranciers, onderzoekautoriteiten en hoge instellingen, en om de concurrentievoordelen te vormen.

 

 

 

 
Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

5/   Marktidee

Het onderzoeken van de verschillen en de discrepantie van verschillende markten, die tot onderzoek bijdragen en ontwikkelt zich om de gepersonaliseerde vraag van wereldmarkten te ontmoeten.

Doel de eerste en gebeëindigde keus van klanten te zijn.

 

 

 

 

6/   BeheersconceptGuangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

Theodoor behandelt menselijke hulpbron als waardevolste en kostbaar kapitaal, vrij en juist behandelend bemanning.

Benoemende geschikt talenten, en het creëren bestuderend milieu's.

 
 
 
 
 
Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

7/   Kernwaarde

 Mensen eerst, Klanten als centrum, Eerlijk te leiden, en Innovatie.

 
 
 
 

 

8/    MerkdoelGuangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

Doel klassiek merk, het belangrijke lage koolstofleven te zijn.

 

 

 

 

 

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Johnny Qiu
Tel. : 0086-20-87497337
Fax : 86-20-87497011-666
Resterend aantal tekens(20/3000)