Thuis

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

China Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd. certificaten
China Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd. certificaten
De goede leverancier, gaf me professionele suggesties.

—— Adriano

De goede leverancier, het ontwerp en de kwaliteit zijn zeer goed.

—— Mohammad Abozied

De de luchtgordijnen van Theodoor zijn zeer goed

—— Kuma

Zeer professionele, goede kwaliteit.

—— Mohamed

Zeer professioneel bedrijf, kunnen zij de orde als mijn vereisten maken. Wat meer, zij is hielp me om het pamflet te ontwerpen.

—— M. Hims

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd. Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd. Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd. Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd. Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd. Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd. Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.
Theodoor die 3 bouwen Theodoor die 2 bouwen bureau toonzaal 1 toonzaal 2 toonzaal 3 Theodoor die 4 bouwt
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Theodoor
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 20000000-30000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 60% - 70%

STERmerk

De Technologieco. van Guangzhoutheodoor, Ltd is een professionele geavanceerd technische onderneming, nadruk op R&D en vervaardigingsenergie - besparingsproducten, zoals Luchtgordijn, het Verwarmen Ventilatorveredelingsmiddel en Thermische Straalkachel, enz. Als één van de stermerken in de industrie van het Luchtgordijn, veroorzaakt Theodoor een verscheidenheid van Luchtgordijnen en uitvoer naar meer dan 80 landen en gebieden.

 

PRECISIEproductie

Opgericht in 2002, wordt Theodoor gevestigd in de innovatie en de ontwikkelings nieuwe gebied-Chinees-Singapore Kennisstad van Guangzhou (SSGKC) met een gebied van 30.000 vierkante meters. Wij hebben moderne productieworkshop die, die het meest geavanceerde industriële materiaal toepassen en instrumenten ontdekken om product productie voor precisie en stabiliteit van uiterst betrouwbare waarborg te zorgen. Theodoor heeft volledige reeksproducten die de verschillende aangepaste vraag op verschillende landen of gebieden ontmoeten.

 

INNOVATIEtechnologie

Met opeenvolgende verwezenlijking en innovatie, heeft Theodoor nationaal standaard milieusimulatielaboratorium evenals het oude lopende laboratorium van het luchtgordijn opgebouwd. Wat meer, heeft Theodoor is tot nationale uitvinding en andere octrooien meer dan 80 punten toegang gehad, die de kwaliteit en de prestaties van product bevordering in de industrie leiden. Theodoor en de producten hadden de certificatie enz. van ISO9001, van ISO14001, CCC, van Ce, van het CITIZENSE BAND, van ROHS, ERP, van UL, van SASO, van INMETRO en SAA-overgegaan.

 

OOGSTeer

Theodoor heeft „High-tech Ondernemingen“, „Beroemd Merk“, „de Stermerk van het Luchtgordijn“, „de Overheid van Guangzhou Gemeentelijke Zeer belangrijke Marketing Producten“, „Beroemd Merk hoogste-Tien“, „hoogste-Tien Voordelen van Ondernemingen“, de „Meeste Toekenning van de Investeringswaarde“ verworven, „pas het Internationale Standaardcertificaat van Productnormen“ en van de „Standaardinnovatie Werkende Toekenning“ eer toe, en het bieden van de aanpassing van projecten van de Aziatische Olympische Spelen van Guangzhou gewonnen, Peking, de Wereld Expo van Shanghai, Wanda-Plein en Xian-Wereldtuinbouw Expo enz. „Innovatie, Verwezenlijking, Win-win Aandeel,“! Theodoor is geëngageerd om het beter groen leven voor de globale klanten tot stand te brengen.

 

De ondernemingsgeest

Beroep, Aandacht, Concentratie!

Ondernemingsopdracht

De perfecte combinatie van technologie en toepassing, die makend de wereld een groene en betere plaats om worden te leven.

Kwaliteitsconcept

Overerving van de strenge en nauwkeurige stijl van Duitsland, kwaliteit eerst.

Bedrijfsfilosofie

Innovatie, verwezenlijking, win-win aandeel! Stok aan originele verwezenlijking, ononderbroken innovatie.

Marktconcept

Theodoor geëngageerd aan onderzoek en ontwikkeling, om aan de globale behoeften van individuele gebruikers te voldoen. Technologie en Europese synchronisatie, snelle reactie op klantenbehoeften. Gebruik het Theodoor-product als aanvankelijke klant en uiteindelijke keuze.

Beheersfilosofie

Theodoor niet alleen behandelt werknemers vrij, maar ook behandelt personeel als waardevolste kapitaal die van de onderneming, begaafde mensen proberen aan te werven en de lerende organisatie gestalte geven.

Contactgegevens
Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Johnny Qiu

Tel.: 0086-20-87497337

Fax: 86-20-87497011-666

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)