Thuis

Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Wij hebben met Theodoor-Luchtgordijn 8 jaar gewerkt, zeer tevreden met hun goede kwaliteit, goede prijzen en de dienst, hoopt voor altijd onze verhouding

—— Jack

De de luchtgordijnen van Theodoor zijn zeer goed

—— Kuma

Zeer professionele, goede kwaliteit.

—— Mohammad

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

 

Ervaring: Meer dan 18 jaar vervaardiging & de uitvoerervaring. Het gordijn van de meer dan 100 modellenlucht, geschikt voor verschillende milieu's. 

 

Ingenieur: Professionele de teamsnadruk van R&D en van de ingenieur op Luchtgordijn en De verwarmer van het warmtepompwater. 

 

Machines & technologie: De geavanceerde het vormmachines en materiaal verzekeren productenprestaties en betrouwbaarheid. 

 

Materialen en Kwaliteit:  In elk stadium, van grondstoffen aan de eindproducten dringen wij op resultaten aan: de veiligheid, de efficiency, het energiebehoud en de milieubescherming, en onze het strenge testen zorgen ervoor dat wij normen hoger dan gelijkaardige producten bereiken. Wij willen consumenten van de precisie en de betrouwbaarheid van onze machines van het Luchtgordijn afhangen. 

 

Kwaliteitscontrole: 100% productprestaties het testen. 

 

Kostenbesparing: Wij voorzien Gordijnen met lange levensuur en de hoge van de betrouwbaarheidslucht/Warmtepomp van uitstekende kwaliteit en betere prestaties, resulterend in verhoogde kostenbesparing. 

 

De terugkoppelingsklanten vraagt onmiddellijk: De klanten worden altijd gegeven snelle steun. 

 

 

Het testen Materiaal

 

Van grondstoffen aan de eindproducten dringen wij op resultaten aan: de veiligheid, de efficiency, het energiebehoud en de milieubescherming, en onze het strenge testen zorgen ervoor dat wij normen hoger dan gelijkaardige producten bereiken. Wij willen consumenten van de precisie en de betrouwbaarheid van onze productmachines afhangen.

 

 

 

 

Certificaten
  • Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

    Standaard:ISO 9001, ISO1401, CE, ROHS, CB, UL, IEC-60335-2-80, CCC

    Scope / Range:Air Curtain

  • Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

    Standaard:ISO 9001, ISO1401, CE, ROHS, EN-16147, ErP, CCC

    Scope / Range:Heat Pump Water Heater

Contactgegevens
Guangzhou Theodoor Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Johnny Qiu

Tel.: 86-20-87497011-601

Fax: 86-20-87497011-666

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)